Toaletten är ditt företags visitkort

Perfekt service

Novosan AB är ett expertföretag specialiserat på offentliga toaletter. Vi tillhandahåller heltäckande tjänster och ett omfattande produktsortiment för alla slags sanitetsutrymmen. Våra lösningar är smidiga och stöder den strategiska utvecklingen av allmänna och offentliga toaletter. Vi sätter miljöprägel på ditt företags sanitetsutrymmen, till glädje för dina kunder.

Toaletten är ditt företags visitkort

Vår vision är att lyfta upp allmänna och offentliga toalettutrymmen till en ny, roligare nivå. Vi ser toaletten som ren kundservice istället för en nöd-vändig utgift. Toaletten är ditt företags visitkort och en attraktionsfaktor, som riktar kundflödet just till dig.
Såhär planerar vi din toalett

Skräddarsytt koncept för ditt företag

Ring våra experter eller lämna en offertförfrågan. Vi bygger ett anpassat toalettkoncept, skräddarsytt för ditt företag. Och tro oss – en toalett med karaktär är en positiv attraktionsfaktor som ger ditt företag nöjda och tillfredsställda kunder.

Två av tre konsumenter använder sig gärna av toalettutrymmen med karaktär

Snygga offentliga toaletter är en viktig attraktionsfaktor och ett säljande argument i marknadsföringen. Vänd dig till oss som är experter, så skapar vi tillsammans en bättre kundupplevelse.

Be om en offert

Fråga mer om våra tjänster, produkter eller om en sanitetskonsultation.

Ni kontaktar oss lättast via vårt kontaktformulär eller på telefon.
Kontakt

Nyckelord