Välj kvalitetsprodukter till toaletten

Att välja kvalitetsprodukter till toaletten sparar både på utgifterna och miljön

Hållbar utveckling är numera en nödvändighet i alla typer av verksamheter – vare sig det gäller fastighetsskötsel, inköp eller inköpsverksamhet. Ofta handlar det om att välja eller använda vissa produkter. Hållbarhet innefattar dock mycket mer än bara produktionen av själva varan – för produktfamiljen BlackSatino börjar hållbarheten redan i tillverkningsprocessen.

BlackSatino – världens mest miljövänliga produktfamilj inom sanitetsbranschen

Alla BlackSatino-familjens dispensrar, papperskorgar, mjukpapper, dofter och tvålar tillverkas av återvunna material med hjälp av hundra procent grön energi. Flerfaldigt prisbelönade BlackSatino är en föregångare inom hållbar produktutveckling.

Cradle to Cradle Certified® är världens mest kända och välrenommerade certifiering och utdelas till återvinningsbara produkter som utvecklas och tillverkas efter kretsloppsekonomins principer. Certifieringen garanterar att produkten kan fortsätta cirkulera – att alla dess ingående delar går att återvinna på ett säkert och miljövänligt sätt.
Cradle to Cradle™-certifieringen är en garanti för att materialet kan cirkulera på ett säkert och obehindrat sätt inom ramen för vad miljön kan tåla att bära.

BlackSatino-familjens dispensrar

De koldioxidneutrala BlackSatino-dispensrarna representerar modern och kompakt design och sitter perfekt på kundtoalettens eller personaltoalettens vägg. I produktgruppen ingår också olika typer av pappershandduks-, toalettpappers- och systemrulledispensrar. Dispensrarna för tvål och handdesinfektion är enkla att använda och fylla på. I dispensrarna förenas funktionell design, ekonomi och miljövänlighet på ett sätt som är optimalt för toalettutrymmen.

BlackSatino-familjens mjukpapper

Alla mjukpapper tillverkas koldioxidneutralt genom återvinning. De Cradle to Cradle™-certifierade mjukpappersprodukterna inbegriper handtorkpapper och toalettpapper samt toalettpapper för systemrullar. BlackSatino-familjens mjukpapper är starka och välplanerade – de V-vikta pappren kommer ut ur dispensern ett i taget, vilket minskar pappersåtgången på toaletten. Toalettpappret löser i sin tur upp sig mycket bra i vattnet när man spolar och orsakar därmed inga tråkiga stopp i avloppet.

BlackSatino-familjens tvålar, dofter och desinfektionsmedel

Påfyllnadsprodukterna representerar utvecklingens absoluta spjutspets och utgör de mest miljövänliga alternativen inom sina respektive områden. Tvålskummet BlackSatino NiQ är parfymfritt och drygt, luftfräschardofterna Qlash och Sparq är behagliga och passar fint även i andra sammanhang än i enbart toalettutrymmen.

Kolla in vårt sortiment och utnyttja det i planeringen av dina toalettutrymmen eller direkt genom att välja våra produkter till din kundtoalett – toan spelar roll!

 

NyckelordBlackSatino, kundtoalett, mjukpapper, sanitetsutrymme, systemrulledispensrar, toalettpapper