Minska vattenförbrukningen

Viisi Urimat-pisuaaria - fiiliskuva

Minska vattenförbrukningen och behovet av underhåll i din fastighet

Vill du dra ner på vattenräkningen och samtidigt spara både vatten och energi? Novosans vattenbesparande produkter genererar rejäla besparingar för din fastighet snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

Men våra toalettprodukter kan en fastighet spara upp till 40-80% på vattenförbrukningen. Visste du att 4 st vattenfria Urimat-urinoarer på en herrtoa sparar upp till 400 000 liter vatten om året? Betydande besparingar kan också uppnås med följande produkter: urinoarer, blandare, duschhandtag, och toalettstolar.

Bläddra i Urimat och uJo -katalogen här

Novosan referenssikuva. Kuvassa vessakontin miesten-WC:n seinään asennetut valkoiset Urimat pisuaarit ja väliseinät.
Urinoar Urimat CompactPlus, vattenfri

Också tillbehören till de vattenfria Urimat-urinoarerna är ekologiska och effektiva

Urimat-urinoarernas odörlås Mb ActiveTrap samlar urinen och leder den genom ett slutet system ner i avloppet. Odörlåset bildar en lufttät förslutning som stänger in alla obehagliga lukter i avloppsröret.

Rengöringsmedlet MB ActiveCleaner är mikrobiologiskt och kemikaliefritt och räcker mycket länge. ActiveCleaner bekämpar effektivt organisk smuts och bakterier samt kalk- och tvålrester. Du kan använda ett och samma rengöringsmedel för både all- och specialrengöring av alla slags ytor och utrustning. Rengöringsmedlet ActiveCleaner finns även i en oparfymerad version.

Beröringsfri blandare Conti+ ultra.
Beröringsfri blandare Conti+ ultra GM10

En otroligt lättservad blandare

Olika underhållsåtgärder på blandaren, såsom till exempel en enkel rengöring av blandarens strålsamlare, görs från ovansidan utan att blandaren behöver tas loss från handfatet eller bänkskivan. Vattnet behöver inte stängas av separat, eftersom vattentillförseln går att bryta genom att vrida på ventilmodulen inuti blandarkroppen. Till underhållet behövs bara ett enda verktyg, så du slipper långa driftsavbrott i väntan på VVS-montören – underhållet av blandaren kan skötas helt utan inblandning av en rörmokare.

Bläddra i Conti+ ultra -katalogen här

Våra toa-proffs ställer upp för dig

Hos oss på Novosan jobbar en kunnig grupp experter som ställer sina specialkunskaper till ditt förfogande både när det gäller produkter, planering och underhåll. Med helhjärtat engagemang kastar sig vårt toa-team in i arbetet med att hitta lösningar till varje nödigt läge. Ta kontakt eller begär offert!

 

Nyckelord