Det bästa för dina kunder. Också inne på toa.

Stort tack till alla som besökte oss på fackmässan Nordbygg 2022!

Här kommer några bilder från Nordbyggmäassan i Stockholm! Det var ett nöje att få presentera våra underbara produkter – handfatskommoden Mix&Match, blandaren Conti + ultra, handfatet Woodio, våra vattenfria Urimat-urinoarer och Timkids ursnygga skötbord.

Conti+ ultra – Denna beröringsfria blandare klarar underhållet utan inblandning av en rörmokare! Tekniken och maskineriet sitter ovanpå blandaren, under ett öppningsbart lock.

Toaletterna spelar roll

Vi skulle knappast kunna kalla oss för toa-proffs, om vi inte samtidigt erbjöd marknadens bästa produkter. Kvalitet och miljövänlighet ligger oss varmt om hjärtat – det är saker vi aldrig snålar in på. Vårt sortiment är noggrant och omsorgsfullt utvalt och det innehåller enbart produkter som vi vet håller måttet. Det bygger på konkret kunskap som vi skaffat oss genom vårt arbete med att planera och underhålla toaletter, både i egenskap av entreprenörer och användare.

Vi skapar toalettutrymmen såsom kunden vill ha dem. Vi vill att de som sköter underhållet i toalettutrymmena ska vara delaktiga i utformningsprocessen ända från början. Våra toaletter är lätta att underhålla och bekväma att använda.

Kvalitet betyder för oss något som håller, fungerar, är tryggt och dessutom snyggt att se på. Som de toa-proffs vi är, genomför vi alltid en noggrann planering av toalettutrymmena. Vi föredrar ekologiska och hållbara material och produkter och satsar på både funktionalitet och trivsel.

Bläddra i våra nya kataloger

Nyckelord