Novosan AB ställer ut på Nordbyggmässan i Stockholm 26–29/4 2022

Vanha Ylioppilastalo miesten-WC. WC-tilassa on kolme eriötä ja urinaalia väliseinineen. Lattiassa on valkoista ja tummanvihreää laattaa. Tilan päädyssä ovat peilikaapit ja allaskalusteet.

Kom och lär dig mer om Novosans toalettplanering och produktsortiment!

Nordbyggmässan äger rum i Stockholm den 26–29/4 2022. Mässan hör till de största och mest dynamiska mötesplatserna inom bygg- och fastighetsbranschen i Europa och lockar närmare 48 000 besökare årligen. Novosans toaproffs finns på plats i april för att visa upp exempel på toalettplanering och produkter som ökar besparingarna, hygienen, bekvämligheten och tryggheten i offentliga toalettutrymmen.

På mässan kommer Novosan att visa upp sitt breda sortiment av toalettprodukter och ge exempel på kommande planerings- och toatrender. Vi berättar hur rätt val av toaprodukter hjälper till att minska kostnaden för bl.a. fastighetens vattenförbrukning. I Novosans produktfamilj ingår miljövänliga produkter och innovativa lösningar, såsom blandaren

Conti+ ultra, som finns med i vår utställning. Blandaren är en föregångare när det gäller underhåll. Dess modulära uppbyggnad gör det möjligt att välja olika delar beroende på vilka behov som finns. Höjden, färgen, energikällan och strålsamlaren som styr vattenflödet (bubbel, dusch, laminär) går alla att anpassa.

Novosan Conti-ultra kosketusvapaa-hana. Kolme pesuallashanaa ja lavuaaria. Allastaso on valkoinen.
Beröringsfria blandaren Conti+ ultra GM10 för toalett och badrum.

I vår monter kommer du kunna se både välbekanta produkter och nya modeller, som lanserats på marknaden helt nyligen. Du kommer kunna se våra populära vattenfria Urimat-urinoarer, som är helt beröringsfria och därför ytterst användarvänliga och hygieniska. Våra Urimat-modeller kompletteras under våren med eleganta urinoarer i svart. De keramiska modellerna Ceramic20 och CeramicC2 kommer framöver att finnas tillgängliga med ett stiligt skal i svart keramik. Vi får också in en specialleverans med svarta CompactPlus-urinoarer i polykarbonat.

På mässan visar vi även upp vårt finsktillverkade spegelskåp Novosan Pala. Detta låsbara spegelskåp är speciellt utvecklat för offentliga toaletter och står för en egen produktionsstil, som förenar användarbekvämlighet, funktionalitet och elegans. Papper och tvål integreras inuti skåpet, vilket gör att övriga väggytor kan hållas fria från dispensrar och onödiga borrhål.

Novosan referenssi. Prisma Kuopio naisten-WC. Kaksi käsienpesupaikkaa normaalikorkuisella tasolla ja yksi lavuaari alemmalla tasolla.
Vid inredning av offentliga toaletter bör även städningen beaktas – Novosans spegelskåp Pala har långa påfyllningsintervaller.

I en bra toalettlösning görs rätt val både med hänsyn till beställaren, användaren och miljön

På Nordbyggmässan visar Novosan upp professionell toalettplanering när den är som bäst. På vår avdelning laddar vi upp med nya referensobjekt och bilder. Våra toaplaneringsexperter berättar mer om objekten och ger tips om hur du bättre kan utnyttja dina utrymmen.

Nya Timkid-sortimentet – skötbord för offentliga utrymmen

Timkid-skötborden kombinerar trygghet och kvalitet med skandinavisk design. De lättanvända skötborden passar både bebisar och barn i olika åldrar. Timkid-skötborden är trygga och hygieniska. Alla modeller är TÜV-testade och GS-certifierade i Tyskland (en säkerhets- och kvalitetstestning).

Kom till vår avdelning för att uppleva hur lätta Timkid-skötborden är att använda. Skötborden är hållbara och har en tidlös design. De utgör ett bra alternativ för arkitekter och byggare som söker en garanterat hållbar och långlivad produkt till sin planering.

Novosan 3D-mallinnus. Esteetön WC-tila. WC:n ovessa on musta tukikahva. Seinällä on peilikaappi, jonka alle on sijoitettu hana ja valkoinen allastaso sekä bidee suihku. Vastakkaisella seinällä on seinäkiinnitteinen lastenhoitopöytä.
Timkid-skötbordsseriens KAWAQ-modell tillverkas av högtryckslaminatöverdraget, formböjt trä med en mittdel av metall.

Novosans toalettexperter intar Nordbyggmässan

Vi är den enda specialisten på toalettutrymmen i Sverige och Finland, som planerar och bygger förstklassiga toaletter och utrustar dem med marknadens bästa toalettprodukter. Du som mässbesökare har nu en unik möjlighet att besöka vår monter för att prata med Novosans toaproffs om vårt produktsortiment och våra innovativa lösningar – eller varför inte om frågor som rör planeringen av er nya toalett?


Välkommen till monter A18:57. 

För ytterligare frågor eller tidsbokning av ett möte på mässan:
kundservice@novosan.se

 

 

Nyckelordanvändaranpassad toalett, sanitetsutrymmen, toaplanering