Kolla in på toa – en fungerande och väl underhållen toalett
håller utgifterna nere.

I offentliga toalettutrymmen är det ingen bra idé att pruta på kvaliteten. En gammal eller skadad toalettstol kan läcka litervis med spolvatten rakt ner i avloppet. En trasig kran som står och rinner är en riktig vattentjuv, som obemärkt ökar driftkostnaden för fastigheten, en droppe i taget. Att ta hand om underhållet och vänta på VVS-montören kostar tid, pengar och tålamod. Men hjälp av olika slags vattenbesparande produkter kan toalettutrymmena i en fastighet snabbt generera stora besparingar på ett smärtfritt och kostnadseffektivt sätt.

 

En beröringsfri Conti+ ultra-automatblandare
sparar både vatten och energi

Du kan sköta servicen av blandaren själv – tekniken och maskineriet sitter på blandarens ovansida, under ett öppningsbart lock. Du behöver inte ta loss blandaren från handfatet eller bänkskivan. Du bryter bara vattentillförseln genom att vrida på ventilmodulen inuti blandaren. Det enda verktyg som behövs är en insexnyckel. Spara vatten genom att välja rätt munstycke. Komplettera batteridriften med en extra energikälla, som kan förlänga batteriernas livstid till upp till 8 år.

Läs mer om vårt Conti-blandarsortiment

Urimat-urinoarerna – ett vattenfritt alternativ
i offentliga toalettutrymmen

En vattenfri urinoar är en effektiv vattenbesparare – en enda Urimat sparar i genomsnitt 100 000 liter vatten om året! Dessutom är den trevlig och hygienisk. Funktionen hos urinoarernas odörlåssystem MB Active Trap baseras på enkel fysik. Det lufttäta systemet stänger in lukten där den hör hemma: i avloppet. MB Active Cleaner är ett rengöringsmedel fritt från farliga kemikalier, avsett för rengöring av urinoarerna och hela toaletten.

Läs mer om våra Urimat-produkter

 

Väggmonteringssystemet Viega Prevista Dry.
En lösning som fungerar som en dröm.

Det smarta väggmonteringssystemet har utvecklats i samarbete med de bästa experterna – ja, just det – montörerna själva. Med hjälp av Prevista Dry görs väggmonteringen av toalettmöblemanget snabbare och enklare än någonsin, oavsett om det gäller en vägghängd toalettstol eller ett handfat. Viega Prevista Dry-sortimentet ger både montörerna och planerarna ett brett urval av självbärande monteringselement att välja mellan. Men systemets hjälp monterings- eller mellanväggar enkelt sättas upp i alla typer av toalettutrymmen.

Läs mer om systemet Viega Prevista Dry

 

Hur kan vi hjälpa till?

Kvalitet och miljövänlighet är vår hjärtesak – något vi aldrig prutar på. Hos oss hittar du de bästa energi- och kostnadseffektiva lösningarna för dina toaletters hela livscykel. Och det alla bästa av allt är att vi ger dig stöd och hjälp i alla frågor som rör toalettunderhåll och -produkter.

Toaproffs till din tjänst